Menu Direction parameter not working

4 posts, 0 answers
  1. Dave
    Dave avatar
    9 posts
    Member since:
    Jun 2008

    Posted 11 Jul 2012 Link to this post

    Hello,

    I am using the menu control in version v2011.3.1129.  When using this I cannot seem to get the direction parameter of the menu to work at all.  No matter what I set it to it does not seem to obey that parameter.  I have attached a file demonstrating this behavior.

  2. Kamen Bundev
    Admin
    Kamen Bundev avatar
    1532 posts

    Posted 12 Jul 2012 Link to this post

    Hi Dave,

    The direction parameter was introduced in Q1 2012, please upgrade to the latest version in order to use it.

    Regards,
    Kamen Bundev
    the Telerik team
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
  4. Joe
    Joe avatar
    1 posts
    Member since:
    May 2008

    Posted 12 Jul 2012 Link to this post

    OK that seems to have fixed one problem and created another.  Then menu item now seems fine but when I update the CSS to point to images on the cdn.kendostatic.com domain I am getting a Certificate error.  The address I am hitting is:  https://cdn.kendostatic.com/2012.2.710/styles/Default/sprite.png 

    I have attached an image of the cert error I am receiving.

  5. Kamen Bundev
    Admin
    Kamen Bundev avatar
    1532 posts

    Posted 17 Jul 2012 Link to this post

    Hi Joe,

    Check this documentation article on how to use our CDN with HTTPS.

    Kind regards,
    Kamen Bundev
    the Telerik team
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
Back to Top
Kendo UI is VS 2017 Ready