Malformed Tabstrip

2 posts, 0 answers
  1. Kurt Kluth
    Kurt Kluth avatar
    144 posts
    Member since:
    Oct 2009

    Posted 27 Sep 2013 Link to this post

    When running the project locally my TabStrip displays and works properly.  However when publishing my project to production it becomes malformed (see attached photo) and will return the below error message when clicking on a tab.  Locally I am using IE 10 while in testing and while testing the published results.  I have also tested this with IE 9 and still get the same results. 

    How can I go about resolving this issue?

    Webpage error details
     
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/6.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; InfoPath.3; .NET4.0E)
    Timestamp: Fri, 27 Sep 2013 12:31:58 UTC
     
     
    Message: Invalid argument.
    Line: 3665
    Char: 9
    Code: 0
    URI: http://devsvr:87/Telerik.Web.UI.WebResource.axd?_TSM_HiddenField_=RadScriptManager1_TSM&compress=1&_TSM_CombinedScripts_=%3b%3bSystem.Web.Extensions%2c+Version%3d4.0.0.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d31bf3856ad364e35%3aen-US%3ac9cbdec3-c810-4e87-846c-fb25a7c08002%3aea597d4b%3ab25378d2%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2013.2.717.40%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3aen-US%3a0507d587-20ad-4e22-b866-76bd3eaee2df%3a16e4e7cd%3aed16cbdc%3af7645509%3a24ee1bba%3ae330518b%3a1e771326%3a8e6f0d33%3a6a6d718d%3ab7778d6c%3ac08e9f8a%3ae085fe68%3a82923ac3%3a1bb784d4%3a874f8ea2%3af46195d3%3a19620875%3acda80b3%3a383e4ce8%3a7165f74
  2. Nencho
    Admin
    Nencho avatar
    1458 posts

    Posted 02 Oct 2013 Link to this post

    Hello Kurt,

    Could you provide us with the implementation of the RadTabStrip that you are using? In addition, please specify the version of our controls that you are using. It would be very helpful, if you could provides us the recorded traffic when the problem occurs using FiddlerCap to examine if all the scripts are correctly loaded. Therefore, I would suggest you to submit a support ticket, along with the Log attached.

    Regards,
    Nencho
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top