Link to moved internal page isn't discovered

5 posts, 0 answers
  1. Joachim Hoffmann
    Joachim Hoffmann avatar
    4 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 24 Aug 2009 Link to this post

    Hi

    I have a page A and B. Both pages are internal MOSS pages. Page A links to page B and the link is created using the MOSSLinkManager button. Page B is the moved to another page list on the MOSS. The result is that I end up with a broken link from page A to page B. Shouldn't the link be corrected automatically? I belive this is standard behaviour with the build-in Sharepoint editor.

    I'm using the RAD Editor for SharePoint (v5.2.0.0).

    Regards
    Joachim Hoffmann
  2. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 25 Aug 2009 Link to this post

    Hello Joachim,

    In order to help you further we will need some additional information. Could you please tell us in what scenario you are using the control? Is it web part, WCM or list?

    Thank you.


    Best wishes,
    Stanimir
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.

  3. Joachim Hoffmann
    Joachim Hoffmann avatar
    4 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 25 Aug 2009 Link to this post

    Hi,

    I'm using the control on a page that is based on a content type that again contains a field of the type "Multiple line".

    Regards
    Joachim
  4. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 27 Aug 2009 Link to this post

    Hi Joachim,

    I tested the functionality that you describe with the OOB Defaoult MOSS editor in list scenario with a column, which is defined as Multiple lines of text (), but I was not able to achieve it. Please provide us with a step by step scenario of how when using the OOB Editor in multiple line column you are able to achieve the correction of the link.

    In addition you should know that in WCM and List (list, wiki, blog...) scenario RadEditor is replacing only visually the default editor and it is not responsible for storing the information in the database. So there should be no difference in the behavior of the content in these scenarios.


    Kind regards,
    Stanimir
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  5. Joachim Hoffmann
    Joachim Hoffmann avatar
    4 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 01 Sep 2009 Link to this post

    Hi,

    We have discovered that the problem originated in using a fieldtype that proberly is unsupported regarding corrections of URL. I believe you can close the thread. Thanks for the help.
Back to Top