Lighweight render mode Custom Skin not working

2 posts, 0 answers
  1. Jonathan
    Jonathan avatar
    3 posts
    Member since:
    Sep 2014

    Posted 25 Apr Link to this post

    Hi everyone, I am trying to use the Lightweight render mode in UI for ASP.NET AJAX here with Custom Skin generated using the Telerik ThemeBuilder and include all the CSS to the page but it just won't work. I assigned the rendering mode, skin and use of embedded skins under the web.config for ease of changing it since assigning for each controls is hassle. I have already tried using RadFormDecorator using the settings I used in the web.config but found no luck.
  2. Vessy
    Admin
    Vessy avatar
    1388 posts

    Posted 28 Apr Link to this post

    Hi Jonathan,

    I am afraid that it is hard to determine the exact cause of the problem without examine the problematic configuration on our side. Can you, please, follow the steps from this blog post and send us a runnable sample reproducing the case, so we can continue the case investigation on our side?

    Meanwhile, I would advise that you review the ThemeBuilder's documentation and make sure that you have followed all instructions listed in it:
    http://docs.telerik.com/devtools/aspnet-ajax/theme-builder/create-and-download

    Looking forward to your reply,
    Vessy
    Telerik
    Do you need help with upgrading your ASP.NET AJAX, WPF or WinForms projects? Check the Telerik API Analyzer and share your thoughts.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top