Library Hosed?

2 posts, 0 answers
  1. Morgan
    Morgan avatar
    81 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 13 Dec 2012 Link to this post

    the library appears to be completely borked... I can't compile anything I have written... it comes back with TargetType mismatch... wtf?

    Also for some reason on a usercontrol I have that doesn't contain anything remotely related to your RadImageButton it is throwing an error related to the PART_ActionButton.. Part Type: Telerik.Windows.Controls.RadImageButton.  Looking at it I am guessing you'll thought it was good idea place the RadImageButton internal to the TextBox?????

    So many issues I don't know where to start...

    I think this release has failed...

    Not to mention the null reference crap isn't fixed...

    build: 2012.3.1211.3040 / WP8

  2. Deyan
    Admin
    Deyan avatar
    2039 posts

    Posted 15 Dec 2012 Link to this post

    Hello Morgan,

    Thanks for writing.

    Actually we have not had any reports regarding these issues. Can you please make sure that you have correctly updated all references in your projects? Similar issues might occur when DLL references have different versions.

    If the issue persists, please send us a sample project that reproduces it so that we can take a look and quickly help you out.

    Kind regards,
    Deyan
    the Telerik team
    Have a suggestion or face a problem - you can use the Ideas & Feedback portal to submit ideas, feedback and vote for them.
  3. DevCraft banner
Back to Top