Latest Builds

2 posts, 0 answers
  1. Fredrick Bartlett
    Fredrick Bartlett avatar
    5 posts
    Member since:
    May 2006

    Posted 23 Mar 2011 Link to this post

    When I applied the latest build...

    I'm getting System.Windows assembly 2.????? missing errors on all xaml that has a Telerik control.
    I corrected the problem by reverting back to 2011_1_318

    Actually, I did an un-install, re-install. Did I apply the build correctly? What is the correct procedure for applying interim builds? I just copied the new build over to the Binaries folder.
  2. Deyan
    Deyan avatar
    2026 posts

    Posted 24 Mar 2011 Link to this post

    Hello Fredrick,

    Thanks for contacting us.

    When updating the references in your projects to newer versions you should make sure that all the referenced assemblies have the same version and it is the one you are updating to.

    Internal builds in general do not ship with an installer package. They are simply an archive of DLLs which represent the internal state of the development of our controls. To use them you should simply extract the archive and reference the needed DLLs in your project.

    If you still continue experiencing issues, please try uninstalling the official version and after that try adding the references to the internal build anew.

    I hope this helps.

    Do not hesitate to get back to us in case of further questions.

    the Telerik team
    Let us know about your Windows Phone 7 application built with RadControls and we will help you promote it. Learn more>>
  3. DevCraft banner
Back to Top