JustDecompiler version does not load in Windows Vista

3 posts, 0 answers
  1. Isidro Padilla
    Isidro Padilla avatar
    31 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 21 Oct 2011 Link to this post

    JustDecompiler version (released on 10.17.2011) does not load in Windows Vista.
    After a while displaying the message "Loading assemblies" is  disrupts showing
    a new message "JustDecompiler stopped working".
    OS: Windows Vista Ultimate SP2

    P.S: This versión is working OK in Windows XP SP3.
           This versión si working OK in Windows Server 2008 too.

    ipadilla
  2. Kaloyan
    Admin
    Kaloyan avatar
    920 posts

    Posted 24 Oct 2011 Link to this post

    Hello Isidro Padilla,

    Thanks for letting us know about the issue.  The problem actually is a missing assembly from your computer that is still presented in one of your assembly list. You can delete this assembly list as a temporary workaround. All of the assembly lists are located in the following dir path: C:\Users\[user name]\AppData\Roaming\JustDecompile. Fix will be provided shortly.

    Best wishes,
    Kaloyan
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>

  3. DevCraft banner
  4. Isidro Padilla
    Isidro Padilla avatar
    31 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 24 Oct 2011 Link to this post

    Thank you Kaloyan, JustDecompiler is working OK now in Windows Vista too.
    ipadilla
Back to Top