General Discussions

?
unexpected character '$'
Started by Craig, 14 Apr 2015
2
posts
161
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
14 Apr 2015
Admin
?
Feat: Why not using BAML as resource, instead of decompiling improper XAML's?
Started by Blamara, 07 Apr 2015
2
posts
49
visits
Last post by Alexander
14 Apr 2015
Admin
a
Bug in If (obj is bool) decompiled as if (obj as bool)
Started by Blamara, 05 Apr 2015
7
posts
33
visits
Last post by Alexander
07 Apr 2015
Admin
a
Bug new Instance with inlined values to self (instance)
Started by Blamara, 04 Apr 2015
2
posts
29
visits
Last post by Alexander
07 Apr 2015
Admin
a
bug Method and Base Static Class with same name
Started by Blamara, 05 Apr 2015
2
posts
29
visits
Last post by Alexander
07 Apr 2015
Admin
a
Bug variable was declared outside lock context block
Started by Blamara, 05 Apr 2015
2
posts
28
visits
Last post by Alexander
07 Apr 2015
Admin
?
Bug in v2015.1.217.0
Started by Kamil, 30 Mar 2015
2
posts
24
visits
Last post by Alexander
31 Mar 2015
Admin
?
Bug in JustDecompile v2015.1.217.0?
Started by Blake, 20 Mar 2015
2
posts
46
visits
Last post by Alexander
23 Mar 2015
Admin
a
Update to 2015 Q1 can't find JustDecompile.msi for 2014 Q3
Started by Pete, 09 Mar 2015
8
posts
181
visits
Last post by Pete
16 Mar 2015
?
Error when extracting baml
Started by Paul Dhertoghe, 19 Feb 2015
2
posts
81
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
19 Feb 2015
Admin
?
JD crashes when trying to decompile obfuscated code
Started by schddc, 18 Feb 2015
3
posts
120
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
19 Feb 2015
Admin
?
Provide a place to enter the proxy details
Started by Telerik Admin, 26 Jun 2013
8
posts
1687
visits
Last post by Alexander Dimitrov
05 Feb 2015
Admin
?
compare dlls
Started by Alex, 30 Jan 2015
2
posts
330
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
02 Feb 2015
Admin
?
AttributeUsage.AllowMultiple=true yields “supports only valid CLR assemblies” in JustDecompile-2014.3.1021.0
Started by binki, 13 Jan 2015
4
posts
295
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
16 Jan 2015
Admin
?
1.1 assembly not valid?
Started by PJ Melies, 09 Jun 2014
7
posts
136
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
14 Jan 2015
Admin
?
Plugin "reflexil" failed to load
Started by smart, 04 Jan 2015
3
posts
122
visits
Last post by smart
06 Jan 2015
?
Assembly Editor failed to load?
Started by John, 31 Dec 2014
2
posts
47
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
05 Jan 2015
Admin
?
Latest Update, Setup Hangs
Started by Jeff Bowman, 19 Dec 2014
5
posts
101
visits
Last post by Jeff Bowman
31 Dec 2014
?
BUG REPORT
Started by Peperud, 03 Nov 2014
2
posts
62
visits
Last post by Vladi
04 Nov 2014
Admin
?
JustDecompile and win8.1
Started by Catalin, 27 Oct 2014
2
posts
62
visits
Last post by Vladi
30 Oct 2014
Admin
New thread