JustDecompile installation fails for Windows 10

4 posts, 1 answers
  1. Adam Hardin
    Adam Hardin avatar
    2 posts
    Member since:
    Nov 2015

    Posted 04 Nov 2015 Link to this post

    I'm trying to install JustDecompile onto my home desktop running Windows 10 Pro N (build 10240). I have tried both the bootstrap install and the offline MSI. I've submitted an error log. Attached is a screenshot of the last bit of it. This is incredibly frustrating as this is a very handy product.
  2. Answer
    Alexander
    Admin
    Alexander avatar
    80 posts

    Posted 05 Nov 2015 Link to this post

    Hi Adam,

    Thank you for sending us the error log. Unfortunately, we are not able to get much from it.

    However, there are some very common cases, which can cause the Windows Installer to fail installing certain software. I'm sending you few steps that can fix this common issues.

    1. Clean up your %TEMP% folder.
    2. Make sure that your AntiVirus software, if you have one, is not blocking the installation.
    3. Re-registrate your Windows Installer following this steps:
        - Click on the search box, located in the bottom left corner of the screen, type "Services" and press Enter.
        - Scroll down and find the Windows Installer.  Double-click “Windows Installer” in the Services list.
        - On the General tab, make sure the service is started under “Service status”.
        - If the service is not already running, under Service status, click Start, and then click OK.
        - Click on the search box, located in the bottom left corner of the screen, type "MSIEXEC /UNREGISTER" and press Enter.
        - Click on the search box, located in the bottom left corner of the screen, type "MSIEXEC /REGSERVER" and press Enter. After this step the operation is complete.

    If none of this help, please, do not hesitate to contact me back.

    Regards,
    Alexander
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
  4. Adam Hardin
    Adam Hardin avatar
    2 posts
    Member since:
    Nov 2015

    Posted 05 Nov 2015 in reply to Alexander Link to this post

    Success! I cleaned out my %TEMP% folder and restarted my machine. Installed with no problem.
  5. Alexander
    Admin
    Alexander avatar
    80 posts

    Posted 06 Nov 2015 Link to this post

    Hello again Adam,

    I'm very glad to hear that it worked out.

    Good luck!

    Regards,
    Alexander
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top