Just installed VS2010

3 posts, 1 answers
  1. Stuart Hemming
    Stuart Hemming avatar
    1622 posts
    Member since:
    Jul 2004

    Posted 15 Dec 2010 Link to this post

    I've just installed VS2010 on my machine that already has the RadControls suite loaded.

    I went to Control Panel and opted to 'Change' my installation and opted to install for VS2010. The 'install' reported that it completed successfully.

    Firing up VS, I can see the RadControls suite has been installed in the toolbox but the VS extensions aren't there; there is no 'telerik' menu option.

    Do I have to do a full uninstall/reinstall toget this?

    -- 
    Stuart
  2. Answer
    Petar
    Admin
    Petar avatar
    219 posts

    Posted 15 Dec 2010 Link to this post

    Hello Stuart Hemming,

    I tried to reproduce the problem locally but I wasn't able.

    Can you try to run modify one more time and make sure that all Visual Studio 2010 instances are closed.

    If the Telerik Visual Studio Extensions are still missing then you can install them using the Visual Studio Online Gallery through the Extension Manager in Visual Studio 2010. The VS Extensions are called Telerik WebUI VSExtensions.

    I hope that the provided information will help you to solve the issue.

    Best wishes,
    Petar
    the Telerik team
    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Stuart Hemming
    Stuart Hemming avatar
    1622 posts
    Member since:
    Jul 2004

    Posted 15 Dec 2010 Link to this post

    Petar,

    Thanks for that.

    Rerunning the 'change' option didn't work, but installing from the gallery did.

    Thanks again.

    -- 
    Stuart
Back to Top