Javascript error in linkmanager when 2 or more webparts on same page

2 posts, 0 answers
  1. Magnus Kronander
    Magnus Kronander avatar
    2 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 11 Dec 2009 Link to this post


    We're using RadEditorMoss Version When we add 2 or more telerik editor web parts to a page the linkmanager and imagemanager stops working with a javascript error according to the image attached.

    Any ideas why?

  2. Stanimir
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 11 Dec 2009 Link to this post

    Hello Magnus,

    I tested the issue with the latest version of RadEditor for MOSS, which now is 5.6.1 and was not able to reproduce it. For your convenience I attached a small video with one of my tests. Inform me if I am doing anything wrong in my test.

    What I suggest you to do is upgrade to the latest version of RadEditor for MOSS. If the problem persists, provide me with your configuration files (ConfigFile.xml, ToolsFile.xml, MOSSEditorTools.js). They are located in the /Program Files/Common Files/Microsoft Shared/web server extensions/wpresources/RadEditorSharePoint/5.x.x.0__1f131a624888eeed/Resources/ folder. A step by step scenario of the problem will be helpful in order to reproduce it as well.

    When you upgrade, make sure that you follow the instructions in the following online help article

    In order to download the latest version of RadEditor for MOSS you should go to the Downloads section under your account, click on the Visual Studio Extensions, DLLs, Scripts, Source Code, DNN and MOSS wrappers ... link and download the RadEditor for MOSS: (zip, 13 MB) installation. You can see the attached screenshot for more information.

    Kind regards,
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.

Back to Top