Item Template and Click to Open not works

2 posts, 0 answers
  1. Stalin
    Stalin avatar
    15 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 11 Dec 2013 Link to this post

    Below is my sample code where the first menu on click is not redirecting,

    <telerik:RadMenu ID="RadMenu1" runat="server" EnableRoundedCorners="true" EnableShadows="true"
                        <a class="rmLink" href=""><span class="rmText">This is the root item</span></a>
                <telerik:RadMenuItem Text="Edit" AccessKey="E">
                        <telerik:RadMenuItem ImageUrl="~/Menu/Images/21undo.gif" Text="Undo" AccessKey="U" />
                        <telerik:RadMenuItem IsSeparator="True" />
                        <telerik:RadMenuItem ImageUrl="~/Menu/Images/cut.png" Text="Cut" AccessKey="T" />
                        <telerik:RadMenuItem ImageUrl="~/Menu/Images/copy.png" Text="Copy" AccessKey="C" />
                        <telerik:RadMenuItem ImageUrl="~/Menu/Images/paste.png" Text="Paste" AccessKey="P" />
                        <telerik:RadMenuItem ImageUrl="~/Menu/Images/23clipboard.gif" Text="Clipboard..."
                            AccessKey="b" />
                        <telerik:RadMenuItem IsSeparator="True" />
    Tried my best but didn't find any solution. 

    Anyone have solution ? Looking for help !


  2. Princy
    Princy avatar
    17421 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 11 Dec 2013 Link to this post

    Hi Stalin,

    Please have a look into this online demo which deals the same scenario.


  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top