Item 0 to 0 of 0 ???

3 posts, 0 answers
  1. jlj30
    jlj30 avatar
    101 posts
    Member since:
    Jan 2011

    Posted 28 Jan 2011 Link to this post

    I have just started evaluating Telerik controls and in particular, the RadGrid.
    I am likely doing something wrong, but is there any reason why I am seeing "Item 0 to 0 of 0" in the pager?

    The grid displays 8 rows successfully and correctly shows page 1 of 1 - it's just the item count that is wrong.
    But, if I change the number of rows per page to 3, the pager still shows page 1 of 1 and all zero's for the item counts.

    I am using a sqlDatasource.
    I am using VS2008 and the latest controls (downloaded 2 weeks ago).  My OS is MS SQL Server 2008.
    My browser is IE 8.

    Any suggestions.


  2. Martin
    Martin avatar
    810 posts

    Posted 31 Jan 2011 Link to this post

    Hello Jim,

    I have tried to reproduce the issue using this online example of the product but without success. My suggestion is to open a formal support ticket and send me a small sample demonstrating the problem. This way I will be able to debug it locally and provide you with more to the point resolution.

    Best wishes,
    the Telerik team
    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. jlj30
    jlj30 avatar
    101 posts
    Member since:
    Jan 2011

    Posted 02 Feb 2011 Link to this post

    I have since created several new pages, all more complex than the original with the problem, and are of them are working just fine.
    Unless it happens again, let's call this thread dead.
Back to Top