Issues of Office2013 theme

3 posts, 1 answers
  1. Vladimir
    Vladimir avatar
    5 posts
    Member since:
    Nov 2012

    Posted 15 Apr 2014 Link to this post

    Hello,

    recently I have started working with your "professional-looking" Office 2013 theme. However I am afraid I have to say that the theme is a huge disappointment. 

    I use the theme with RadRibbonWindow and I have some major objections (you can also refer to the attached image):

    1) Window icons (minimize, maximize, close) are absolutelly ugly and definitely not Office2013-like.
    2) Corners and egdes of window are rounded. That is again not Office2013-like where edges and corners are sharp.
    3) Application title font color is black although it is displayed in a blue header....

    ...and I could go on with some minor issues. I would like to ask whether you are aware of these issues and whether you are planning to update the theme? So far, the theme is (in my opinion) practically unusable in any comercial app without theme modifications... 

    Regards,
    Vladimir
  2. Answer
    Kiril Vandov
    Admin
    Kiril Vandov avatar
    324 posts

    Posted 16 Apr 2014 Link to this post

    Hello Vladimir,

    We already fixed the problems you have listed and the fixes are included in our Q1 SP 2014. I would like to ask you if to download our latest official binaries if that is possible and let us know if you still find any problems. Also please note that if you cant upgrade we could provide you with a custom style for the RadRibbonWindow to match the look in MS Office.

    Please excuse us for any inconvenience caused.

    Kind regards,
    Kiril Vandov
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
  3. UI for WPF is Visual Studio 2017 Ready
  4. Vladimir
    Vladimir avatar
    5 posts
    Member since:
    Nov 2012

    Posted 17 Apr 2014 in reply to Kiril Vandov Link to this post

    Thanks, Kiril. I was able to upgrade binaries in my project, thus the problem is fixed.

    Best regards,
    Vladimir
Back to Top