Issue with add new record in SPRadGrid webpart

3 posts, 0 answers
  1. Roger
    Roger avatar
    17 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 15 Oct 2012 Link to this post

    Hello

    When clicking on add new record link, everything works alright. But when clicking on plus icon (just on the left of add new record link), not only new item overlay window pops up, but additionally new item row is shown in grid, as inline editing would have been enabled (which is not the case).

    Thank you and best regards,
    Roger
  2. Tsvetoslav
    Admin
    Tsvetoslav avatar
    1823 posts

    Posted 18 Oct 2012 Link to this post

    Hello Roger,

    I managed to replicate the issue and have passed it to our development team for further investigation. We will be getting back to you soon with more information.


    Greetings, Tsvetoslav
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.

  3. Tsvetoslav
    Admin
    Tsvetoslav avatar
    1823 posts

    Posted 07 Nov 2012 Link to this post

    Hello Roger,

    Glad to inform you that the issue has been fixed. Please, download the latest internal build of the installer for telerik asp.net ajax controls for SharePoint 2012. I have also updated your telerik points accordingly. Thanks for the report.


    All the best, Tsvetoslav
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top