ISSUE: Sooo, Windows client simulator grays out when using developer console

3 posts, 0 answers
  1. Carlos
    Carlos avatar
    69 posts
    Member since:
    Jun 2011

    Posted 08 Sep 2015 Link to this post

    I had an issue where I hit F12 in the simulator to get the developer console to come up and this simulator screen blanks and becomes gray.  When I close the developer console the screen comes back. 

     

    Any ideas Telerik?

  2. Ventsislav Georgiev
    Admin
    Ventsislav Georgiev avatar
    17 posts

    Posted 11 Sep 2015 Link to this post

    Hi Carlos,

    Thank you for contacting us.

    I am afraid I was not able to reproduce the issue. Could you please provide us with more information in order to investigate this case further:
    • Are you experiencing this issue with all your projects
    • Are the DevTools working properly when opened. Do they display the application elements correctly.
    • Could you provide us with a sample application to reproduce the issue

    One thing you could try is to clean the AppBuilder cache and see if the issue is resolved. The cache should be available under the %localappdata%\Telerik\BlackDragon\Cache directory. 

    Thank you in advance for your cooperation on that matter.

    Regards,
    Ventsislav Georgiev
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
  3. Carlos
    Carlos avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2014

    Posted 14 Sep 2015 in reply to Ventsislav Georgiev Link to this post

    Hi Ventsislav,

     Clearing the cache folder out worked. I am not sure what the issue was on that, but everytime I went to hit F12 it just blanked out into a gray screen. It seems to be working now.

     Thank you.

Back to Top