IsContentPreserved

3 posts, 0 answers
  1. Patrik
    Patrik avatar
    56 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 02 Aug 2011 Link to this post

    Hello Telerik!

    I have a problem with IsContentPreserved. I need this to be set to true, but when it's true, nothing loads at all in my Tabs. I have a RadTabControl in a RadWindow, and I prepare the content in the RadWindow's load event. When IsContentPreserved is false everything works as expected.

    I'm using release 2011_2_0725_DEV_hotfix.

    Any ideas?
  2. Tina Stancheva
    Admin
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 05 Aug 2011 Link to this post

    Hello Patrik,

    We are not aware of such issues in the RadTabControl. Can you please elaborate more on your scenario? How do you populate the RadTabControl? I attached the sample project I used to test your scenario on our side so if you can modify it to reproduce the issue, we will be able to further investigate it.

    Thank you in advance for your cooperation.

    Best wishes,
    Tina Stancheva
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

  3. DevCraft banner
  4. Patrik
    Patrik avatar
    56 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 10 Aug 2011 Link to this post

    Hello, I haven't had any issues with this lately for some reason, so we can call it off for now. I'll create a new thread if I encounter any future problems.

    Thanks,
    Patrik
Back to Top