Is there a reason for this difference?

4 posts, 0 answers
  1. Max
    Max avatar
    17 posts
    Member since:
    May 2012

    Posted 05 Jun 2014 Link to this post

    When I try and FrameworkElement.Capture() on 2 different machines i get different results. On 1 of them there is a shift (see shifted1 image) where as on my dev machine it is correct (see Correct1 image).

    Screen resolution is the same which is what I thought could be the cause but i have tried all different resolutions with same result.

    Please help!

  2. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1043 posts

    Posted 10 Jun 2014 Link to this post

    Hi Max,

    Thank you for contacting us.

    No, there shouldn't be a difference.

    Please double check your browser (if it is a Silverlight application) is configured as it is described in this article.

    Let me know if this helps.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
     
  3. Max
    Max avatar
    17 posts
    Member since:
    May 2012

    Posted 16 Jun 2014 in reply to Boyan Boev Link to this post

    Sorry been on holiday last week.

    I should have mentioned that the application is WPF.
  4. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1043 posts

    Posted 18 Jun 2014 Link to this post

    Hello Max,

    There could be a difference in DPI of Window or in a screen resolution.

    In order to debug this we need a sample of your application.

    Could you please provide it, so we can reproduce the issue and give you a solution?

    Hope to hear from you soon.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
     
Back to Top