Internet Explorer 10 unresponsive

2 posts, 0 answers
  1. Wolfgang Kamir
    Wolfgang Kamir avatar
    80 posts
    Member since:
    Jul 2006

    Posted 01 Dec 2012 Link to this post

    Hi there,

    I just installed the trial of Test Studio for evaluation purposes. I tried to record a simple Web-Test:

    Open a form, input some values into textboxes and submit.

    The problem is: As soon as I insert a value (into the second textbox, the first seems to get recorded), Internet Explorer hangs completely.

    After a few seconds I get the "Unresponsive" suffix in the titlebar and from there on I can only restart the browser.


    So in fact I am unfortunately not able to evaluate Test Studio at all :( .. which is a bummer, because it really looks very useful.

    I am running Windows 8 + Internet Explorer 10.
    I already run the automatic browser configuration dialog - which states that everything is correctly configured.


    Thanks for any advice,
    Wolfgang
  2. Ivaylo
    Admin
    Ivaylo avatar
    750 posts

    Posted 04 Dec 2012 Link to this post

    Hello Wolfgang,

    Thank you for your interest in Test Studio.
    I am sorry to hear you are experiencing this issue. I have tried to reproduce this behavior on a few public sites but without success. If the website you are testing is public available could you please provide me with the URL and step instructions on how to reproduce this locally?

    Looking forward to hearing from you.

    All the best,
    Ivaylo
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top