Inserted record on radgrid will not display

Thread is closed for posting
4 posts, 0 answers
  1. Carina
    Carina avatar
    41 posts
    Member since:
    Nov 2012

    Posted 08 Jan 2013 Link to this post

    Hi I was wondering when I click "Add New Record" on a Radgrid, and then click Insert, it will not show anything, all it says "No records to display." What do I need?
  2. Kostadin
    Admin
    Kostadin avatar
    1713 posts

    Posted 11 Jan 2013 Link to this post

    Hi Carina,

    I suggest you to check out our online demos where it is demonstrated how to implement Insert/Edit/Delete operations. Please check out the following link.

    All the best,
    Kostadin
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Carina
    Carina avatar
    41 posts
    Member since:
    Nov 2012

    Posted 17 Jan 2013 Link to this post

    Hi,

    I have checked the demos, and it does update in the database, and once i reopen the form, it will show the records I inserted, but it will not do it right away. Is there something I might be missing?
  5. Kostadin
    Admin
    Kostadin avatar
    1713 posts

    Posted 22 Jan 2013 Link to this post

    Hi Carina,

    With the provided information is hard to replicate the issue. Could you please provide us with your code declaration and the related code behind? This way it will be easier for us to pinpoint the reason for that behavior.

    All the best,
    Kostadin
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top