Images missing in rad editor

7 posts, 0 answers
  1. Sandeep
    Sandeep avatar
    6 posts
    Member since:
    Feb 2012

    Posted 13 Jun 2012 Link to this post

    Hi,
    I updated the version of my telerik control to Q1 2012 sp1.
    In rad editor image of flash-administration is showed as i also image of media-administration is showed as i.
    Please provide the necessary solution.Urgently Needed

    Thanks,
    Sandeep
  2. jumpstart
    jumpstart avatar
    479 posts
    Member since:
    Nov 2011

    Posted 14 Jun 2012 Link to this post

    Sandeep,

    It's not clear what is wrong here. Can you please post your RadEditor markup and an image showing what is broken? That would help to understand your issue better.

    Cheers!
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Sandeep
    Sandeep avatar
    6 posts
    Member since:
    Feb 2012

    Posted 18 Jun 2012 Link to this post

    Hi Jumpstart,
    Thankx for replying.
    For your better understanding i am herewith attaching a screen shot plz go through it.
    The images that are missing are circled wit black round

    Thanks in advance.
  5. jumpstart
    jumpstart avatar
    479 posts
    Member since:
    Nov 2011

    Posted 19 Jun 2012 Link to this post

    Sandeep,

    These broken images could be due to a problem with the global CSS class.

    I believe that Telerik made some changes recently in the skin rendering functionality in order to allow rendition of multiple editors on the same page with different skins.

    Try to test the RadEditor using a new application that uses the full tool set. You can do this by porting the Editor/Default Settings online demo to your own system. If it is rendered correctly with all toolbar icons showing, then I would suggest that you remove the stylesheet from the problematic existing application in order to see if this will fix the issue. If it does, then you will need to isolate the problematic global css class and fix it.

    If you're not able to fix it, I'd suggest that you open a support ticket directly with Telerik. And, if you do so, maybe you can provide a live url or a project that they can test with in order to more easily identify the reason for your issue.

    And, another option to fix this would be to install Fiddler in order to inspect your page to see if there are any blocked resources. See this forum thread for insights: Icons missing in RadEditor toolbars

    Hope this helps!
  6. <span>w</span>
    <span>w</span> avatar
    84 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 05 Sep 2014 Link to this post

     Radeditor icons are missing in Internet explorer. But when i show full RadEditor. it is showing correctly.

    <telerik:RadEditor ID="txtEditor1" runat="server" ToolbarMode="Default" BorderStyle="None" EditModes="Design" BorderWidth="0" BorderColor="Transparent"
                                                         Height="190" Width="575">
                                                          <Tools>
                                                            <telerik:EditorToolGroup>
                                                                <telerik:EditorTool Name="Bold" />
                                                                <telerik:EditorTool Name="Italic" />
                                                                <telerik:EditorTool Name="Underline" />
                                                                <telerik:EditorTool Name="ForeColor" />
                                                                <telerik:EditorTool Name="InsertSymbol" />
                                                            </telerik:EditorToolGroup>
                                                            <telerik:EditorToolGroup>
                                                                <telerik:EditorTool Name="InsertUnorderedList" />
                                                                <telerik:EditorTool Name="InsertOrderedList" />
                                                            </telerik:EditorToolGroup>
                                                            <telerik:EditorToolGroup>
                                                                <telerik:EditorTool Name="Outdent" />
                                                                <telerik:EditorTool Name="Indent" />
                                                            </telerik:EditorToolGroup>
                                                            <telerik:EditorToolGroup>
                                                                <telerik:EditorTool Name="JustifyLeft" />
                                                                <telerik:EditorTool Name="JustifyCenter" />
                                                                <telerik:EditorTool Name="JustifyRight" />
                                                            </telerik:EditorToolGroup>
                                                            <telerik:EditorToolGroup>
                                                                <telerik:EditorTool Name="LinkManager" />
                                                            </telerik:EditorToolGroup>
                                                            <telerik:EditorToolGroup>
                                                                <telerik:EditorToolStrip Name="InsertTable" />
                                                            </telerik:EditorToolGroup>
                                                        </Tools>
                                                        <Content>
                                                        </Content>
                                                                                                    
                                                    </telerik:RadEditor>


    Thanks,
    Muhammad Waseem
    The Telerik Team


  7. <span>w</span>
    <span>w</span> avatar
    84 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 05 Sep 2014 in reply to w Link to this post

    Forget Attachment.
  8. <span>w</span>
    <span>w</span> avatar
    84 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 05 Sep 2014 in reply to w Link to this post

    For custom tools, use this css for missing icons.

    .reToolbar span
    {
        position: absolute !important;
        padding: 0px !important;
    }

    .reWrapper_corner, .reWrapper_center, .reLeftVerticalSide, .reRightVerticalSide
    {
        line-height: 0px !important;
        font-size: 0px !important;
    }

    .reToolCell
    {
        background-color:White !important;
        border: none !important;
    }

    .reTlbVertical
    {
        background-color: White !important;
        border: none !important;
    }

    .reToolbar li
    {
        background-image: none !important;
    }

    .Default .reTool .split_arrow
    {
        margin: 0px 0px 0px 23px !important;
    }

    Thanks,
    Muhammad Waseem
    The Telerik Team
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017