IE Explorer Error while Locating DOM Element

3 posts, 1 answers
  1. Anshul
    Anshul avatar
    16 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 09 Dec 2010 Link to this post

    Hi Telerik Team,

    I am getting IE error while locating the element in DOM explorer. I have tried with IE7 and IE8 both.
    I am using new version of Telerik Web UI QA Edition software i.e. WebUI Test Studio 2010.3.
    I have attached the screenshot also.

    looking for your reply as soon as possible.

    Regards,
    Anshul 


     
  2. Answer
    Konstantin Petkov
    Admin
    Konstantin Petkov avatar
    1911 posts

    Posted 09 Dec 2010 Link to this post

    Hi Anshul,

    Can you please try the latest internal build we uploaded yesterday? There are updates of the DOM Explorer and I hope this build will fix the problem for you too:

    http://www.telerik.com/account/your-products/internal-builds.aspx

    Please make sure you've downloaded the Q3 release so that you can get access to latest internal builds too.

    Best wishes,
    Konstantin Petkov
    the Telerik team
    Interested in Agile Testing? Check out Telerik TV for a recording of Automated Testing in the Agile Environment
  3. Anshul
    Anshul avatar
    16 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 14 Dec 2010 Link to this post

    Hi Konstantin,

    Thanks for your reply,
    I have downloaded and installed latest internal build for Q3 release and it has solved my problem.

    Thanks and Regards,
    Anshul

Back to Top