IE browser freezes when recording or executing the test

4 posts, 0 answers
  1. Jurij
    Jurij avatar
    54 posts
    Member since:
    Sep 2013

    Posted 28 Aug 2015 Link to this post

    Hi,

    I have Test Studio Ultimate version 2015.2.723.0 installed on Windows 7 Ultimate with IE 11 (version 11.0.9600.17959) and Chrome. I have one parent test bind to xml data and many child test with InheritParentDataSource enabled. Now if I run this test and in a random child test it freezes IE browser and I can't do anything on the page (click to open drop down menu, click on link, etc). However when I refresh the page, it unfreezes the page and everything is working again. This happens at random child test and it is not bound to a specific one. I tried this also in Chrome and it happens that Chrome works fine, but randomly freezes as well. It's quite annoying and frustrating as this happens as well as when I want to record certain steps. For example when I choose highlighter, it doesn't display on the page the red border but register the mouse click.

    Any idea what could be wrong?

    BR, Jurij

  2. Ivaylo
    Admin
    Ivaylo avatar
    750 posts

    Posted 02 Sep 2015 Link to this post

    Hello Jurij,

    I was not able to reproduce the behavior you are explaining. Could you please provide me with a sample project against Google.com for example which demonstrates this behavior. Please also make sure you include detailed repro steps.

    Looking forward to hearing from you.

    Thank you for your cooperation in advance.

    Regards,
    Ivaylo
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  3. Jurij
    Jurij avatar
    54 posts
    Member since:
    Sep 2013

    Posted 12 Oct 2015 in reply to Ivaylo Link to this post

    Hi Ivaylo,

    Sorry for such late reply, but we optimized some of the steps and this problem didn't show up again. So I guess it could have been fault in the steps recorded, where the suggestions of Test Studio didn't work OK and we had to change the element search using DOM.

    BR, Jurij

  4. Ivaylo
    Admin
    Ivaylo avatar
    750 posts

    Posted 14 Oct 2015 Link to this post

    Hello Jurij,

    I am glad you have overcome the problem experienced.

    I am closing this case.

    Regards,
    Ivaylo
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top