Icenium crash on update..

15 posts, 0 answers
  1. Joakim
    Joakim avatar
    14 posts
    Member since:
    Mar 2013

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    Got a update on a couple of MB 10 minutes ago, restarted Icenium and installed it. Now Icenium wont even show me my project files. It gets stuck on a blank page (still with the sidebar panels eg. "Whats new?", "Documentation" and "Suggest Features"). If i hover over one of those, the program crashes with the regular windows "Icenium Graphite has stopped working" frame. Tried deleting the BlackDragon folder and the 2.0 folder in appdata/local/apps folder.. No change, still just crashes. Any idea what might cause this? This is the second time one of the updates makes Graphite collapse... Please help!

    // Joakim 
  2. akagus
    akagus avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    I am having exactly the same problem.
  3. Keen
    Keen avatar
    101 posts
    Member since:
    Mar 2013

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    looks like all of us facing this problem :) Lets wait for the support :)
  4. Keen
    Keen avatar
    101 posts
    Member since:
    Mar 2013

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    oops. Its now working on my pc :) try and try
  5. Stefan Dobrev
    Admin
    Stefan Dobrev avatar
    790 posts

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    Hi guys,

    We are rolling out an update to Icenium and we are in the process of upgrading the backend servers. Usually this should not break Graphite, but that was not the case this time when the CDN was updated. We have already taken actions and everything should be fine in an hour.

    Sorry for the inconvenience this might have caused and stay tuned for the new features in this release.

    Regards,
    Stefan Dobrev
    Telerik

    Looking for tips & tricks directly from the Icenium team? Check out our blog!
    Missed our first webinar, watch it here.
    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
  6. Devon
    Devon avatar
    28 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    I'm getting the following error...It won't open at all

    + Cannot activate a deployment with earlier version than the current minimum required version of the application.

    I'm not getting the above error anymore, but there's no options other than the 3 buttons on the left when I open the application. I can't access my projects.
  7. Devon
    Devon avatar
    28 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    Still no options other than "What's New", "Documentation" and "Suggest Features"...

    It doesn't crash if I click any of the links but I can't get to my projects.

    Is there a solution to this yet??

    I've tried uninstalling and reinstalling but it doesn't help.
  8. Devon
    Devon avatar
    28 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    It's working now.

  9. Roger Glogowski
    Roger Glogowski avatar
    5 posts
    Member since:
    Jun 2005

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    I wasn't prompted for an upgrade, however when I launch graphite this morning and select a project to load, I get a visual studio run-time error. I've re-installed graphite with no luck. Now when I try to login via my telerik account I get this error:

    500

    Oops…

    An error occurred during the execution of your request. Sorry for the inconvenience.


  10. Paul
    Paul avatar
    56 posts
    Member since:
    Jan 2006

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    I also am unable to login through my telerik account this morning.
  11. Gerhard
    Gerhard avatar
    7 posts
    Member since:
    May 2013

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    Now Icenium Graphite doesn't crash anymore but does not allow me to open certain files like index.html or any JavaScript files. DoubleClicking on the files seems to open an 'empty tab without tab header'. Is there still a bug in this release or are there any ideas what I could do?
  12. Gerhard
    Gerhard avatar
    7 posts
    Member since:
    May 2013

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    Devon,

    I had the same problem this morning and was able solve it by deinstalling Icenium Graphite and reinstalling it.
  13. akagus
    akagus avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    Icenium Graphite is now working correctly (except for one problem described below) and I've already spotted some nice improvements.

    However, I do have one serious issue as a result of the update.  The simulator is no longer responding to click event on Kendo Mobile ListView with click binding.  The click binding still works fine in Ion and iOS deployment after the update, but not in the simulator.  It was working perfectly before the update and I have made no changes to this part of the project.  I created a new test project to try to replicate the issue and the click works (so I cannot log a ticket with a clearly reproducible bug), however, the background-color does not change when row is clicked (which suggests there might still be an underlying problem even in my test project). I have tried uninstalling and reinstalling Graphite. I will log a support case regarding this tomorrow.
  14. Stefan Dobrev
    Admin
    Stefan Dobrev avatar
    790 posts

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    @Paul, @Roger We have identified the issue with Telerik Identity Provider. This happens when you have checked the "Remember Me" check box. We are already working on a fix for this but until it is applied please do not use the check box.

    Please excuse us for this inconvenience until we fix it.

    Regards,
    Stefan Dobrev
    Telerik

    Looking for tips & tricks directly from the Icenium team? Check out our blog!
    Missed our first webinar, watch it here.
    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
  15. akagus
    akagus avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 25 Jun 2013 Link to this post

    Further to my post above regarding Kendo ListView Click events being broken as a result of the Graphite update.  I have resolved the issue by upgrading Kendo mobile in my project to v2013.1.619.

    Now that everything appears to be working again I can get start exploring some of the exciting new features of Graphite.
Back to Top