I have a problem about RadProgressArea

Thread is closed for posting
3 posts, 0 answers
  1. SangHyuk
    SangHyuk avatar
    3 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 26 May 2011 Link to this post

    when i use RadUpload,  i did using RadProgressArea
    File Uploading worked well but.. RadProgress Area is not working.(don't update ProgressArea)

    Environment :

      Windows 2008 R2
      Telerik (Runtime Version : v4.0.30319, Version : 2011.1.413.40) Ajax
      IIS 7.5 (Pool : .NET 4.0, Identity : LocalSystem)

    i tried  following
    0. Default Web.Config(Telerik Template Project)
    1. Replection Permission added to Web.Config
    2. Telerik.Web.UI assembly added to GAC(.NET 4.0)

    all not working.

    i attached image file of Symptom
  2. Genady Sergeev
    Admin
    Genady Sergeev avatar
    1596 posts

    Posted 31 May 2011 Link to this post

    Hi SangHyuk,

    Please paste here the http module declaration. Also, is the page that you test a default one? If so, please try opening the page with its full path. Example:

    Default path:

             http://localhost/mysite

    Full path:

             http://localhost/myste/default.aspx

    Does the issue persist?

    Best wishes,
    Genady Sergeev
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. SangHyuk
    SangHyuk avatar
    3 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 31 May 2011 Link to this post


    i try that url set to http://hostaddress/appname/Default.aspx and result that it work..

    Thanks..



Back to Top