how to get rid of the 0 beside label in a graph

2 posts, 1 answers
  1. tiffany
    tiffany avatar
    24 posts
    Member since:
    Jan 2014

    Posted 06 Feb 2014 Link to this post

    I created a graph in telerik reporting. But I could not get rid of the 0 beside the Y-axis label. See attachment. I've compared with telerik sample reports, they are the same. in coordinate system.
    Also, in Capture2.jpg, the y-axis scale is not right. The decimal scale is round as integer. Can we only show 1,2, not 1.5?
  2. Answer
    Stef
    Admin
    Stef avatar
    3036 posts

    Posted 06 Feb 2014 Link to this post

    Hello,

    On your screenshots in all slots are rendered second series, which have zero value for that slot. Please compare your Graph definition with our Graph tutorials: How to: Create Bar Chart and How to: Create Column Chart, and remove the unnecessary SeriesGroups groupings.

    On your second question, it is not clear what are the series and Y axis settings. Check the type and the values of the field forming the columns heights, the Y axis Scale type, the used LabelFormat settings and if the series use second coordinate system with.

    If you need further help, please elaborate on the Graph item's definition and settings, and the used DataSource.

    Regards,
    Stef
    Telerik

    New HTML5/JS REPORT VIEWER with MOBILE AND TOUCH SUPPORT available in Telerik Reporting Q3 2013! Get the new Reporting version from your account or download a trial.

  3. DevCraft banner
Back to Top