How to debug when simulater is working but iOS (ipad 4) and Android (4.1.2) not working

3 posts, 0 answers
  1. Markus
    Markus avatar
    205 posts
    Member since:
    Nov 2005

    Posted 31 Oct 2013 Link to this post

    I have the following problem

    I have created an app and it works fine in the simulator. 

    But when deploying it with icenium ion 

    on iOS (iPad 4) the login does not work at all it seems the event on the button is not fiering
    on Android the login works but one perticular script - redirect to other view does not work.

    I just upgrade to 1.9 and build the projects again.

    a) it works fine in simulator for both plattforms
    b) I get one error in console. org.apache.cordova.device.device alredy definded cordova.js:271

    but do't know if b) has shown up only after the update.

    Markus
  2. Markus
    Markus avatar
    205 posts
    Member since:
    Nov 2005

    Posted 01 Nov 2013 Link to this post

    Again after some searching seemed to have found part of the answer

    The problem came from some plugins I had disable which led to some JS error where it all stopped.

    When I connect my android phone by usb I get the output what is happening right in icenium

    So case closed

    Markus

  3. Jordan
    Admin
    Jordan avatar
    197 posts

    Posted 01 Nov 2013 Link to this post

    Hi Markus,

    Glad you figured that out.

    Regards,
    Jordan
    Telerik
    You've missed the Icenium Visual Studio Integration keynote? It has been recorded and posted here.
    Looking for tips & tricks directly from the Icenium team? Check out our blog!
    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
Back to Top