Help not merging

5 posts, 1 answers
  1. ManniAT
    ManniAT avatar
    877 posts
    Member since:
    Nov 2003

    Posted 25 Sep 2009 Link to this post

    Hi,

    just a notice (not action required).
    I set up a windows 7 x64 (german) machine with english VS 2008.
    Installing the telerik controls I got:
    AJAX - no toolbox items / help merged
    WPF - no toolbox items / help merged (by the way help title is still "silverlight...." :)
    Silverlight - no toolbox items / help NOT merged

    The last thing is the point I want to inform you about - I don't know the reason for this (in AJAX and WPF it works).
    Fix: just run the batch file from telerik SL folder - works without problems.

    Regards
    Manfred
  2. PTS Group AG
    PTS Group AG avatar
    12 posts
    Member since:
    May 2008

    Posted 29 Sep 2009 Link to this post

    Hi,

    same Problem here.
    Win7 x64 German and VS2008SP1, too. I have the problem on both of my machines.

    Starting documentation results in an error of Microsoft Document Explorer:
    "ms-help://telerik.windows.controls.silverlight" is invalid
  3. DevCraft banner
  4. Answer
    Nikolay
    Admin
    Nikolay avatar
    3997 posts

    Posted 01 Oct 2009 Link to this post

    Hi Stefan Handke,

    Actually, the Silverlight controls cannot be automatically installed in the VS ToolBox. This is a limitation right now. We working in this direction. For the rest of the controls - I suggest that you try to rest the toolbox and let us know how this goes.

    As for the "not merged help" problem - we could not reproduce this problem at our side. Could you please send the help log file to us. It is located at  RadControlsInstallationFolder\Documentation\H2Reg_Log.txt. You can zip the file and attach it to a new support thread.

    Thanks for your time and cooperation.


    All the best,
    Nick
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  5. ManniAT
    ManniAT avatar
    877 posts
    Member since:
    Nov 2003

    Posted 01 Oct 2009 Link to this post

    Hi,
    I could send you the file - but it won't help.
    The content is from the successful "manual" installation done by calling the batch file.

    It looks as if for some reasons (maybe access problems in Win7) the setup didn't call the merge.

    Regards
    Manfred
  6. Milan
    Admin
    Milan avatar
    1989 posts

    Posted 07 Oct 2009 Link to this post

    Hi ManniAT,

    We are currently looking into this issue and we will try to fix the problem for our next release.
    Thank you for your feedback.

    Sincerely yours,
    Milan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Back to Top
DevCraft banner