Google Samples failing to run

3 posts, 0 answers
  1. John
    John avatar
    11 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 23 Feb 2012 Link to this post

    Not sure if there is a way to pull updated samples but it looks like googlel went from a button object to a span object.  I was able to update mine but didn't know if this was something isolated to me or if anyone else was having the same issue.
  2. Anthony
    Admin
    Anthony avatar
    19 posts

    Posted 23 Feb 2012 Link to this post

    Hello John,

    That sample test is actually targeting the <button> parent element of the <span> child element that reads "Google Search". You are correct in that the current Find Settings for that element in the sample test are outdated (they point to an <input> element). I filed a bug report and you can track the PITS Issue here: Public URL.  

    Regards,
    Anthony
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
  3. Nitin
    Nitin avatar
    29 posts
    Member since:
    Oct 2010

    Posted 27 Mar 2012 Link to this post

    Hi John 

    You can also Fix this,

    Highlight the Google Search Button, and Go to Locate in DOM (Dom Explorer ) and See the Updated Properties of Google Search Button.
    and use these Properties (Find Logic) to Execute Tests
    I am attaching the Snapshot  

    Hope this Helps

    -Nitin
    LinkedIn:http://www.linkedin.com/groups/Telerik-Test-Studio-4281132
    Twitter:@N1t1nA 


Back to Top