Getting error "Telerik is not defined" when editing wikipage.

2 posts, 0 answers
  1. Martin IDS
    Martin IDS avatar
    4 posts
    Member since:
    Jan 2010

    Posted 04 Oct 2010 Link to this post

    Hi All,

    I have installed telerik sharepoint controls on the sharepoint foundation 2010 website and using radeditor on the site for editing wiki pages. the issue is when i am adding a new page than RadEditor loads and works fine. After saving and closing the page the content get saved but when i edit the page than radeditor control does not load properly and give the javascript error message "Telerik is not defined". Please see the attached images for details.

    The other thing that i have noticed is that, On the default sharepoint website radeditor is working fine in the edit mode but if i made some changes in the wikipage and close it then system still shows the old content. Only the first time content entered through the radeditor were saved during creation of a new wiki page.

    Please help me that how can i solve this issue.


  2. Stanimir
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 07 Oct 2010 Link to this post

    Hello Martin IDS,

    I am not able to reproduce the described error. Could you provide me with the web.config file of your SP2010 site and the configuration files of RadEditor for SP2010, which are located in the Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\wpresources\RadEditorSharePoint\6.x.x.x__1f131a624888eeed\Resources folder? These are ConfigFile.xml, ListConfigFile.xml, ListToolsFile.xml, ToolsFile.xml, SPEditorTools.js.

    Best wishes,
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items

Back to Top