Get red lines for my web service references in ASP.NET

3 posts, 1 answers
  1. danparker276
    danparker276 avatar
    389 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 24 Mar 2013 Link to this post

    in my ASP.NET website all my WCF service references are red underlined.  It works fine though, it just got too annoying so I had to uninstall just code.  The web references are ok in my wpf and silverlight though.  I'm on vs 2012 windows 8.  There's probably a quick fix for this, I'll probably install it again if there is.
  2. Answer
    Zdravko
    Admin
    Zdravko avatar
    657 posts

    Posted 25 Mar 2013 Link to this post

    Hello Dan,

     Thanks for contacting us.
    I tried to reproduce your issue, but I was not able to.
    Would you please send us a sample project so we could reproduce your errors and fix them?

    Before that refresh code analysis from JustCode's menu -> Analysis -> Refresh Code Analysis and check if they remains?
    As a quick fix I could suggest ignoring the errors from JustCode error window.
    Thanks.

    All the best,
    Zdravko
    the Telerik team
    Share what you think about JustCode with us, so we can help you even better! You can use the built-in feedback tool inside JustCode, our forum, or our JustCode feedback portal.
  3. DevCraft banner
  4. danparker276
    danparker276 avatar
    389 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 25 Mar 2013 Link to this post

    ReInstalled it and everything is fine now.  I'll let you know if it shows up again.
    EDIT: Ok, now I know what happened.  When I update WebService/References I get the red lines. "Refresh Code Analysis" fixes it though.
Back to Top