Flash and Media Manager content is not displaying

4 posts, 0 answers
  1. Andy
    Andy avatar
    7 posts
    Member since:
    Mar 2008

    Posted 08 Dec 2008 Link to this post


    I created a sharepoint page and added a new media using the radeditor media manager.
    When I publish the newly created page, the media is not displaying.

    Is this the limitation of the RadEditor?

    Thanks
  2. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 10 Dec 2008 Link to this post

    Hi Andy,

    You can find information on Inserting Flash and Media files in RadEditor in our online help.
    http://www.telerik.com/help/aspnet-ajax/allow-flash-media.html

    I hope this helps.

    Kind regards,
    Stanimir
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.

  3. Andy
    Andy avatar
    7 posts
    Member since:
    Mar 2008

    Posted 15 Dec 2008 Link to this post

    Hi.

    I have configured the Media Manager as per the instructions but the issue still persist
    The media (windows media file) is not showing on the page. Looks that the <Embed> tag is being cleared off when the page is published

    Kindly advise

    Thanks
    Andy
  4. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 16 Dec 2008 Link to this post

    Hello Andy,

    In what scenario you are trying to import the media. Web Part and WCM or SharePoint forms scenario (Lists, Wikis, Blogs, etc.). You should know that you cannot enter Media / Flash files in forms scenarios. There RadEditor does not have control over the presentation view which means that we cannot control the output when it is not in edit mode.


    Sincerely yours,
    Stanimir
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Back to Top