Firefox recorder on and off working only

13 posts, 0 answers
  1. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 17 Dec 2015 Link to this post

    Hi, I've noticed that everytime I want to use FF to record .. it will work at first and not work second time later as attached. Is this normal?
  2. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1045 posts

    Posted 18 Dec 2015 Link to this post

    Hello Samantha,

    Thank you for contacting us.

    In order to assist you best please give us more detailed information:

    1. What version of Test Studio do you use?

    2. What version of FF do you use?

    3. Send us the application log. Please clear it first and then reproduce.

    Hope to hear from you soon.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  3. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 20 Dec 2015 in reply to Boyan Boev Link to this post

    Hi Biyan,

     

    1. What version of Test Studio do you use? 2015.3.1015.0

    2. What version of FF do you use? 43.0.1

    3. Send us the application log. Please clear it first and then reproduce.

    as attached. I click twice to record firefox.. first run is ok but second run not ok

  4. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 22 Dec 2015 in reply to Samantha Link to this post

    Hi Boyan,

     Beside the recording issue in FF, I have issue on execute test script in FF.. sometimes it can execute and sometimes cannot. Attached image that keep stuck. (FF browser is originally maximise window condition, i just minimise it for screen capture)

  5. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1045 posts

    Posted 23 Dec 2015 Link to this post

    Hi Samantha,

    Could you please install our latest internal build (1217) and give that a try.

    You can download it from here.

    Also please do the following suggestions:

    1. Clear the FF cache

    2. Delete manually  the local user FF cache files from here:
    C:\Users\[user]\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\ - the temp generated folder within.

    After all please calibrate the browser.

    Let me know the results.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  6. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 27 Dec 2015 in reply to Boyan Boev Link to this post

    Hi Boyan,

    Unfortunately, still having the same issue. Action items I did:

    Installed TestStudio_Ultimate_2015_3_1217_1_Trial.msi
    Clear cache FF version 43.0.2. 
    Calibrated all browsers
    Ensure 
    FF add-ons  enabled -Telerik Test Studio Recorder 2015.1.1103.0
    Ensure 
    FF add-ons  enabled -Telerik Test Studio Automation 2015.2.918.0

    I did restarted pc to try again and still cannot.

  7. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1045 posts

    Posted 30 Dec 2015 Link to this post

    Hi Samantha,

    It seems that the recorder extension is outdated. It should be version 2015.3.1103.

    Please remove it and install the latest one.

    Here is how to achieve it.

    Let me know if that works for you.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  8. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 30 Dec 2015 in reply to Boyan Boev Link to this post

    Hi Boyan,

    Unfortunately still the same issue after upgrade. From your link, there is one extension "Telerik Testing Framework - Firefox Http Client" that my FF don't have. Is this needed? If yes, please guide me

    I only have telerik extension as below

    1) Telerik Test Studio Automation 2015.2.918.0
    2) Telerik Exploratory Testing Extension 2015.2.918.0
    3) Telerik Test Studio Recorder 2015.3.1103.0

  9. Konstantin Petkov
    Admin
    Konstantin Petkov avatar
    1911 posts

    Posted 31 Dec 2015 Link to this post

    Hello,

    Please try the following:
    - Uninstall Test Studio
    - Check Firefox for remaining Telerik add-ons - if any please remove them manually
    - Check the product installation folder (default is Program Files x86/Telerik/Test Studio) - if any files have been modified the installer will keep them there; please delete the folder
    - Install the latest build again.

    If you still experience the problem please check for any additional add-ons - we have seen conflicts with 3rd part add-ons in the past. If so you can try disabling each add-on (and restarting Firefox) one by one to see which is causing the problem.

    As to the screenshot in our documentation - that seems like the old name of the add-on, which we will fix. Thanks for pointing that out!

    Regards,
    Konstantin Petkov
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  10. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 03 Jan in reply to Konstantin Petkov Link to this post

    Hi Konstantin,

    Still on and off not working after re-install and disable the others add-on. I think this is the tool behavior and need to keep rerun if failed...

  11. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1045 posts

    Posted 06 Jan Link to this post

    Hello Samantha,

    We are really out of ideas what may cause this behavior. We have never seen this before.

    It is probably something specific to your machine.

    In order to prove it could you please try installing Test Studio on some other machine with FireFox and give that a try.

    Hope to hear from you soon.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  12. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 08 Jan in reply to Boyan Boev Link to this post

    Hi Boyan,

    You're right that it seems not happening in another machine. Only my machine have the issue.

  13. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1045 posts

    Posted 13 Jan Link to this post

    Hello Samantha,

    In this case you have an option to reset the machine to its default or something similar to this.

    Let me know if I can assist you further.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top