Firefox Hyperlink Issues

2 posts, 0 answers
  1. Ian
    Ian avatar
    3 posts
    Member since:
    Dec 2007

    Posted 13 Feb 2008 Link to this post

    I have installed RadEditor For SharePoint MOSS 2007 permium edition. I followed the instructions step by step. The problem I am having is that when I try to create a hyperlink when editing the Telerik webpart, in Forefox, the links are not created. It allows me to go through all of the normal settings but when i hit Ok the link is not there.
    Can anyone please help me out, I am new to RadEditor and really need this to work.
    thanks,
    Ian
  2. Lini
    Admin
    Lini avatar
    2144 posts

    Posted 15 Feb 2008 Link to this post

    Hi Ian,

    Our editor is using the MOSS Asset Picker dialog to create links. This dialog has a known issue with the Firefox browser. Microsoft has fixed this issue in MOSS 2007 Service Pack 1. You need to either install the SP1 release or replace the asset picker dialog with the built-in RadEditor link dialog. To enable the internal link dialog, open the editor's tools file (\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\wpresources\RadEditorSharePoint\4.5.0.0__1f131a624888eeed\RadControls\Editor\ToolsFile.xml) and rename the "MOSSLinkManager" tool to "LinkManager". Note that the built-in editor link dialog does not have the ability to browse the existing pages (no Browse... button). If you need this functionality the only available option is to update your MOSS installation to SP1.
     
    Regards,
    Lini
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center

Back to Top