Extract function not working correctly

2 posts, 0 answers
  1. Kanwal
    Kanwal avatar
    1 posts
    Member since:
    Dec 2014

    Posted 05 Nov 2015 Link to this post

    Hi there,


    I am having a problem extracting text correctly while preserving formatting and pasting it somewhere while preserving formatting. I am extracting a license key from within a <pre> tag, storing it in a databind variable and outputting that text into a text input and verifying that the license is valid. I am having problems where when I extract the text, there ends up being additional whitespace and formatting issues with the text, causing the license key to be changed from its original state, making it invalid. I have also tried copying the key with its correct formatting into an excel spreadsheet, and binding the sheet into my test and pulling the key from there but it doesn't seem to work correctly as well. Is there any way to properly extract data while preserving formatting in test studio?




  2. Ivaylo
    Ivaylo avatar
    749 posts

    Posted 10 Nov 2015 Link to this post

    Hello Khalid,

    Could you please provide example what is the expected string you are trying to extract and how the extracted string from Test Studio looks like? How do you extract the string, are you using the recording or you are using coded approach? You can try the coded scenario if you didn't, it may work for you as a workaround.

    If you can provide us with access to the application and your test we can investigate further what will be the best approach to proceed.

    Looking forward to hearing from you.

    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top