Error XHTML

10 posts, 0 answers
  1. Santy.e
    Santy.e avatar
    14 posts
    Member since:
    May 2007

    Posted 14 May 2009 Link to this post

    hi!

    can help me with this error in IE:
    in this page i got 3 RadEditors,  but in Firefox i dont have any problem!

    Error white executing filter xhtml - typeError: 'getAttibute(...).length' es nulo o no es un objeto

    Detalles de error de página web

    Agente de usuario: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2)
    Fecha: Thu, 14 May 2009 14:33:46 UTC


    Mensaje: Se esperaba ';'
    Línea: 2
    Carácter: 1
    Código: 0
    URI: http://localhost:1132/TeamCRM.v2.0/js/deziner/accordian.pack.js

    Mensaje: 'undefined' es nulo o no es un objeto
    Línea: 16300
    Carácter: 1
    Código: 0
    URI: http://localhost:1132/TeamCRM.v2.0/Telerik.Web.UI.WebResource.axd?_TSM_HiddenField_=ctl00_ScriptManager1_HiddenField&compress=1&_TSM_CombinedScripts_=%3b%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2008.2.723.20%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3aes-ES%3a2d55bee4-231f-41bd-bb68-763425274f51%3a393f5085%3a9703c1f0%3aa3f85c94%3a6cfd3594%3a577694e5%3aa9723048%3a39249aa4%3a34f9d57d%3a526d426%3a9f00b839%3ab525c68b%3a70e0d5b9%3ad438be25%3a80c4ad6d
  2. Santy.e
    Santy.e avatar
    14 posts
    Member since:
    May 2007

    Posted 15 May 2009 Link to this post

    With IE 7.0 dont have any problem..... 
    only get the error in Internet Explorer 8.

    Please help
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12846 posts

    Posted 18 May 2009 Link to this post

    Hello Santy.e,

    Could you please test the latest internal build of RadEditor for ASP.NET AJAX ( Telerik.Web.UI_2009_1_514_trial_hotfix.zip) and see whether the problem still persists?

    If the problem is not fixed, please open a support ticket and send a sample working project that demonstrates the problem along with steps to reproduce and sample content for test. Once we are able to reproduce the problem, we will do our best to help.

    Greetings,
    Rumen
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  5. Santy.e
    Santy.e avatar
    14 posts
    Member since:
    May 2007

    Posted 18 May 2009 Link to this post

    HOW CAN UPDATE MY WEBPROJECT WITH THE NEW VERSION??  I MUST TO CHANGE ALL THE CONTROLS?  OR JUST THE DLLS?
  6. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12846 posts

    Posted 21 May 2009 Link to this post

    Hi Santy.e,

    You can see how to update to a new version in this help article: Upgrading RadControls Trial to RadControls Developer license.

    You should update the Telerik.Web.UI.dll in the bin folder with the new one from the hotfix and to make sure that you do not specify the version through the fully qualified name of the Telerik.Web.UI http handlers/modules in your web.config file (thus they will operate properly with each new version of Telerik.Web.UI.dll):

    Best regards,
    Rumen
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  7. Dan Reese
    Dan Reese avatar
    5 posts
    Member since:
    May 2006

    Posted 15 Sep 2009 Link to this post

    I am running into this same issue in IE 8 where there is an error popup window saying something about "Error while executing filter in XHTML."  I have an older version on the AJAX RadControls and my license has expired so I can't download the latest version.

    How can I fix this without spending $1000 on a new license?  
  8. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12846 posts

    Posted 16 Sep 2009 Link to this post

    Hello Dan,

    If you do not like to upgrade then to fix the problem you should turn off the ConvertToXhtml filter of RadEditor. You can see how to do that in this help article: Content Filters.

    Best regards,
    Rumen
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  9. Dan Reese
    Dan Reese avatar
    5 posts
    Member since:
    May 2006

    Posted 16 Sep 2009 Link to this post

    Perfect Rumen, Thank you!
  10. Sups
    Sups avatar
    24 posts
    Member since:
    Jul 2007

    Posted 23 Oct 2009 Link to this post

    Hi Rumen

    I tried with disableFilter(ConvertToXhtml) but due to this I introduced another issue..

    If I upload a background image set to a table/tr/td using table properties dialog then when I switch to Html mode from Design mode the double quotes are removed from the content. It should have to be <table background="./Upload/abc.gif"> and it shows <table background=./Upload/abc.gif> in html mode...

    This is not the case for src attribute of Img tag.

    I am using teleriks '2008.2.826.20' version.

    What to do for this issue can you suggest something?

    Thanks
  11. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12846 posts

    Posted 28 Oct 2009 Link to this post

    Hi Sups,

    It is the browser that removes the attributes' quotes and it is the ConverToXhtml filter that corrects this unexpected browser behavior. If you would like to produce XHTML compliant content then you should enable the ConvertToXhtml filter.

    Kind regards,
    Rumen
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017