Error while trying to upload file

Thread is closed for posting
5 posts, 1 answers
  1. Dan
    Dan avatar
    3 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 27 Apr 2009 Link to this post

    Hello. I moved my site to another server and now, when I try to upload a file via Rad Upload script here is what i get.
    " Retrieving the COM class factory for component with CLSID {FC7A96B0-4DEC-11D4-9C83-0080ADA78DDF} failed due to the following error: 80040154."
    Upon further inspection I got on this page: http://support.persits.com/show.asp?code=PS071016166
    I talked to the support from there and I was told that the component DLL was not registered on my server so I ordered it and now am waiting to get the download instructions.

    So, i just want to make sure this error is not caused by Rad Upload. The script hasn't been touched, just the server was changed. Any opinions ?
  2. Dan
    Dan avatar
    3 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 28 Apr 2009 Link to this post

    Installed AspUpload and I'm still getting the same error. Do I need to adjust something else to Rad Upload ?
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Answer
    Genady Sergeev
    Admin
    Genady Sergeev avatar
    1596 posts

    Posted 28 Apr 2009 Link to this post

    Hello Dan,

    When moving on a different server you do not need to configure additionally the RadUpload as long as you are moving the whole site together with its corresponding WebConfig. The error that you are receiving does not seem to have anything in concern with the RadUpload.

    Kind regards,
    Genady Sergeev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  5. Dan
    Dan avatar
    3 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 28 Apr 2009 Link to this post

    Thank you so very much for your reply. All web.config remained intact, all script files remained intact. I am getting that error no matter what I try :(
  6. ManniAT
    ManniAT avatar
    877 posts
    Member since:
    Nov 2003

    Posted 28 Apr 2009 Link to this post

    Hi Dan,

    it looks as if you are dealing with a third party product which implements it's own "upload infrastructure".
    I guess you can't mix this with RadUpload.

    You should try to remove this stuff and use RadUpload as it is.
    There is no need to register COM components on the server or other things like this as with the third party control.

    Regards

    Manfred
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017