Error when I try to run application in native iOS emulator

3 posts, 0 answers
  1. Valery
    Valery avatar
    7 posts
    Member since:
    Aug 2014

    Posted 01 Jun Link to this post

    Hi!

    When I try to run application in native iOS emulator (I use this tutorial http://docs.telerik.com/platform/appbuilder/cordova/running-in-emulators/ios-emulator) I have this error message:

    C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\VisualStudio\14.0\Extensions\ljicemk4.dzt\Targets\Build.targets(209,3): error MSB4044: The "CloudBuild" task was not given a value for the required parameter "BuildConfiguration".

     

    P/S/ I use the extension for Visual Studio.

  2. Aleksandar Hitrov
    Admin
    Aleksandar Hitrov avatar
    10 posts

    Posted 03 Jun Link to this post

    Hello Valery,

    We are aware of this issue and are providing a fix for it with the next release of the AppBuilder extension for Visual Studio which is due in the next couple of weeks.

    As a workaround till then I'd suggest that you:
    1.) Install the AppBuilder CLI on your OS X host
    2.) Make your project accessible from your OS X host
    3.) Manually build and deploy it to the iOS emulator following the steps here.

    Let me know if this helps and do not hesitate to contact us if you have further questions.

    Regards,
    Aleksandar Hitrov
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
  3. Valery
    Valery avatar
    7 posts
    Member since:
    Aug 2014

    Posted 10 Jun Link to this post

    After AppBuilder update all working fine, thanks
Back to Top