Error using SPEditor from telerik

2 posts, 0 answers
  1. Hh
    Hh avatar
    8 posts
    Member since:
    Jan 2011

    Posted 28 May 2011 Link to this post

    HI, 

    i m using SPEDITR telerik control in my custom webpart and after deplyit gives error



    Compiler Error Message: CS0012: The type 'Telerik.Web.UI.RadEditor' is defined in an assembly that is not referenced. You must add a reference to assembly 'Telerik.Web.UI, Version=2011.1.315.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4'.

    Source Error:

    Line 1005:        
    Line 1006:        [System.Diagnostics.DebuggerNonUserCodeAttribute()]
    Line 1007:        private global::Telerik.SharePoint.SPRadEditor @__BuildControlSPRadEditor1() {
    Line 1008:            global::Telerik.SharePoint.SPRadEditor @__ctrl;
    Line 1009:            



    Please help me to solve this error.
  2. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 30 May 2011 Link to this post

    Hello Hh,

    Could you confirm that you installed Telerik Acceleration kit for SharePoint 2010: Installing RadEditor & RadGrid Web Parts on SharePoint 2010?

    If you did send me the web.config file of your MOSS site. I will review it and advice you further.

    Kind regards,
    Stanimir
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.


Back to Top