Error: The deleted association is not part of the OpenAccess MetaModel

3 posts, 1 answers
  1. Rafael
    Rafael avatar
    32 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 25 Aug 2010 Link to this post

    Hi!

    I'm using OpenAccess MetaModel Explorer and i want to update my model from the DB.
    (I renamed a table that had a FK on another one)

    "Wine" , "Supplier" and "WineSupplierPrice"

    to : "Wine" , "Supplier" and "SupplierWinePrice"

    I keep getting this error when i try to remove "WineSupplierPrice" from the model.

    Rafael
  2. Answer
    Zoran
    Admin
    Zoran avatar
    534 posts

    Posted 27 Aug 2010 Link to this post

    Hi Rafael,

     This issue is one of the bugs we have fixed for the latest internal build that we released on 04.08.2010. You could find it in our web site in the latest internal builds section. Please feel free to contact us back if you face any further problems.

    Sincerely yours,
    Zoran
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
  4. Bill
    Bill avatar
    2 posts
    Member since:
    Oct 2010

    Posted 05 Nov 2010 Link to this post

    *** NEVER MIND ***
    I downloaded and installed Telerik-OpenAccess-ORM-trial-2010.2.1013.8.zip  and it works now.

    Bill


    I'm using version v2.0.50727 (2010.2.714.1) is this later or older than the version you're referencing because I'm still getting this error.

    I removed several tables from my DB and then updated the diagram from it and it won't let me remove them from the diagram - I get this error message.

    Also - if I rename a field in the DB then update the database, it does not update my diagram.  Instead it leaves the old field (unmapped) and adds the new fields.

    Bill
Back to Top