Error opening xaml file with VS2010 and RadControls

3 posts, 0 answers
  1. Chris Thierry
    Chris Thierry avatar
    138 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 09 Aug 2010 Link to this post

    Hi, I have this error trying to open a xaml file in design mode with VS 2010 using radcontrols for silverlight 4, I don't know what happened, I tried to reinstall Silverlight toolkit, and RadControls for SL Q2 version but I still have the error.
    Any idea?
    Thank you.
  2. Boyan
    Admin
    Boyan avatar
    758 posts

    Posted 12 Aug 2010 Link to this post

    Hello Chris Thierry,

    What version of VS2010 you are using and also do you have Blend Studio installed, as it is installing some design time assemblies. Could you please also specify which controls are causing this and is it a complex application or it happens when add a single control to a new application as well.


    Sincerely yours,
    Boyan
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
  4. Chris Thierry
    Chris Thierry avatar
    138 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 13 Aug 2010 Link to this post

    I fixed the problem, I uninstalled RadControls Q1, I removed all telerik controls from the toolbox, restart the machine and create again the toolbox with all telerik controls Q2.
    All the best.
Back to Top