Error in while opening a print preview dialog.

5 posts, 0 answers
  1. Ashu
    Ashu avatar
    7 posts
    Member since:
    Apr 2014

    Posted 05 May 2014 Link to this post

    Hi,
    I am trying to implement Print and Export with rad document as shown in http://demos.telerik.com/silverlight/#GridView/PrintAndExportWithRadDocument

    I am able to implement on my local machine  and able use all functionality without any error.

    But when I am trying to publish the code on my test server , its throwing error Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component.
    Its coming when I am trying to view print preview other functionality like export and even print without preview are working as expected.

    What will be cause of this error. Did I need to some modification to code in order to publish on IIS??

  2. Dimitrina
    Admin
    Dimitrina avatar
    3769 posts

    Posted 06 May 2014 Link to this post

    Hello,

    Currently, we are not aware of such a problem. May I ask you to try isolating the issue to a specific code. For example as you create the preview window, would you please show an empty window, without any print preview on it? If you still get the same exception, would you please try showing a different window, not RadWindow? 

    Regards,
    Didie
    Telerik
     
    Check out Telerik Analytics, the service which allows developers to discover app usage patterns, analyze user data, log exceptions, solve problems and profile application performance at run time. Watch the videos and start improving your app based on facts, not hunches.
     
  3. DevCraft banner
  4. Ashu
    Ashu avatar
    7 posts
    Member since:
    Apr 2014

    Posted 25 May 2014 Link to this post

    When I used same application using chrome or Firefox I don't get any error. Error was for only IE.
    So finally I tried on my colleges PC where it works on IE as well. It turns out that I was using older version of IE than him.

      
  5. Ashu
    Ashu avatar
    7 posts
    Member since:
    Apr 2014

    Posted 05 Jun 2014 Link to this post

    Ohh This bug is started again. I can't found solution. I am using a trial version n recently its been updated n again this problems started.

    Is there any issues in between different builds because its working fine when I last checked before. This is the error I am getting Error:

    Unhandled Error in Silverlight Application 
    Code: 4004    
    Category: ManagedRuntimeError       
    Message: Set property 'System.Windows.FrameworkElement.Style' threw an exception. 
  6. Dimitrina
    Admin
    Dimitrina avatar
    3769 posts

    Posted 05 Jun 2014 Link to this post

    Hi,

    May I ask you to isolate the issue in a demo project and send it to me? 

    Regards,
    Didie
    Telerik
     
    Check out Telerik Analytics, the service which allows developers to discover app usage patterns, analyze user data, log exceptions, solve problems and profile application performance at run time. Watch the videos and start improving your app based on facts, not hunches.
     
Back to Top
DevCraft banner