Embedded css issue

2 posts, 0 answers
  1. Afroz khan
    Afroz khan avatar
    38 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 11 Apr 2014 Link to this post

    Hello Guys,
    Recently i faced the issue with telerik control , my published application was working fine, when i publish the new application , i found UI was not getting load properly, there was also issue coming, tabs images were not showing and there was log getting write in application

    Error Log
    This is an invalid webresource request. at System.Web.Handlers.AssemblyResourceLoader.System.Web.IHttpHandler.ProcessRequest(HttpContext context)

    at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()

    at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

  2. Aneliya Petkova
    Aneliya Petkova avatar
    207 posts

    Posted 14 Apr 2014 Link to this post


    Can you please provide us a bit more information about which browser you are using and it would be very helpful if you could capture Web Traffic log with Fiddler and send it to us for further examination.
    You could also try to solve this problem by resetting the browser instance to default settings, because this could be an issue with browser caching.

    Aneliya Petkova

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top