Editor & Debugger/Simulator issues

2 posts, 0 answers
  1. Richard
    Richard avatar
    24 posts
    Member since:
    May 2012

    Posted 16 Jul 2013 Link to this post

    1. Sometimes the source file not showing in the left side of the file tree. Even it's there, when clicking, it show blank file. Restart the application a few times usually fixes the issue.
    2. When debugging, scroll the source file but the line numbers not scrolling with it. So you can't tell which line the break point is at or the code is running at.
    3. In the editor, sometimes there is hidden code, usually close brackets. You can't see the code. When you try to remove the "blank" lines, the errors show up.
  2. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 24 Jul 2013 Link to this post

    Hi Richard,

    Thank you for using Icenium. Up to your questions:
    1. We had similar problem before, but have addressed it in the latest version. If the problem persists on your end, can you share the steps we should follow to reproduce it?
    2. This is a known problem. Until we fix it, please refresh or reload your app in the Simulator.
    3. We have not encountered or been contacted with such a problem before. Would appreciate if you could provide steps to reproduce. If it happens only on particular project/page, please share which so we can investigate.

    We appreciate your feedback! Do let us know if you encounter other problems.

    Regards,
    Steve
    Telerik

    Do you enjoy Icenium? Vote for it as your favorite new product here (use short code H048S).
    Looking for tips & tricks directly from the Icenium team? Check out our blog!
    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
Back to Top