DragDrop Cue issues; latest build

2 posts, 0 answers
  1. Jatinder
    Jatinder avatar
    12 posts
    Member since:
    Oct 2011

    Posted 29 Mar 2012 Link to this post


    I just downloaded the latest build (0326.1050) and my dragdrop cue from GridView(rearrange rows) is busted:

    - it has a white background while dragging

    - the cue width is cut off (not all the data is shown - text)

    - the cue keeps jumping left and right while i move it from row to row (doesnt stick with the cursor)

    I had the previous internal build 319 in which all the above was working.

    The reason i had to move from the 319 to latest was because the 319 broke my RadDocking (throwing an exception when closing last pane in the document) which seems to be fixed in 326

    I kinda stuck, i cant really roll back to 319 since RadDocking is busted in it.


    I forgot to mention that i am running OOB elevated trust - looking at the release notes for 326 this cus issue should have been fixed in it (internal build 329 did fix it) but doesnt seem like it

  2. Nick
    Nick avatar
    593 posts

    Posted 30 Mar 2012 Link to this post

    Hello Jatinder,

    Unfortunately we can't seem to be able to reproduce the issue. A very similar problem was fixed in the internal build from (03.19.2012), just like you mentioned. 

    Can you open a support ticket and send a sample project where the issue can be reproduced, so we can fix it in the shortest term.

    Thank you in advance! 

    Kind regards,
    the Telerik team
    Sharpen your .NET Ninja skills! Attend Q1 webinar week and get a chance to win a license! Book your seat now >>
  3. DevCraft banner
Back to Top