Doesn't have a Run in simulator options in Icenium Graphite

6 posts, 0 answers
  1. purushottam
    purushottam avatar
    1 posts
    Member since:
    Aug 2013

    Posted 06 Aug 2013 Link to this post

    Hi,
    I have downloaded Icenium Graphite, I cannot see run in simulator options as in video demo.
    Do I need to connect my Mobile for rnning in simulator?

    Best Regards,
    PUru
  2. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 06 Aug 2013 Link to this post

    Hello PUru,

    The Run button is the 4th from left to right in the main menu (see here). If you don't see such button, this means that the Graphite IDE has not downloaded its modules. Just to be thorough, please disable your firewall and antivirus before you start Graphite and see if that makes a difference. If not, ry the following procedure:
    1. Delete all contents in the  %localappdata%\Telerik\BlackDragon\Cache folder.
    2. Re-install/re-run Graphite.
    If the problem persists, please send us the following:
    • which email address you use to login
    • attach files from %LOCALAPPDATA%\Telerik\BlackDragon\Logs folder
    • logs from FiddlerCap (with the Decrypt HTTPS Traffic option enabled). Start it before launching Graphite and save the HTTP requests Graphite performs to disk. Save the sessions and attach it to a public file server so we can review it.

    In the meantime you can log-in to Mist with the same login provider and continue your Icenium evaluation.

    Regards,
    Steve
    Telerik

    Do you enjoy Icenium? Vote for it as your favorite new product here (use short code H048S).
    Looking for tips & tricks directly from the Icenium team? Check out our blog!
    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
  3. purunep
    purunep avatar
    6 posts
    Member since:
    Aug 2013

    Posted 06 Aug 2013 Link to this post

    Hi Steve,
    I can see the run buttons, but cannot see the run in simulator options ( as shown on videos) to run and test the application.

    Best Regards,
    Puru
  4. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 06 Aug 2013 Link to this post

    Hello Puru,

    Please follow my suggestions from previous reply and if the problem persists provide me with the requested information. You could also provide a screenshot that shows what opens when you click on the Run menu.

    Regards,
    Steve
    Telerik

    Do you enjoy Icenium? Vote for it as your favorite new product here (use short code H048S).
    Looking for tips & tricks directly from the Icenium team? Check out our blog!
    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
  5. purunep
    purunep avatar
    6 posts
    Member since:
    Aug 2013

    Posted 06 Aug 2013 Link to this post

    Hi Steve,
    I have followed your suggestion but still cannot see the other options on Run.
    Attached is the screenshot.

    Thanks,
    Puru
  6. purunep
    purunep avatar
    6 posts
    Member since:
    Aug 2013

    Posted 06 Aug 2013 Link to this post

    Thanks its working fine now..The problem seems to be because extensions didn't load properly.
Back to Top