do not work. (vs2010 Japanese edition)

4 posts, 1 answers
  1. f.hirashima
    f.hirashima avatar
    4 posts
    Member since:
    Nov 2009

    Posted 26 Feb 2011 Link to this post

    I try WebUI Test Studio Developer Edition product.
    I installed it in a Visual Studio 2010 Japanese edition, but do not work.
    When I open the WebAii Test Editor, an error occurs.
    I attach screenshot.

    Do you understand a reason not to work?

    -------

    A parameter is wrong.
    (An exception from HRESULT:
    0x80070057(E_INVALIDARG)

     )
    -------
    version:
    2010_3_1213

  2. Answer
    Stoich
    Admin
    Stoich avatar
    1 posts

    Posted 28 Feb 2011 Link to this post

    Hi Fumitake,
        could you please give me some info on your environment:
    -What kind of Windows are you running?
    -Is your Windows also in Japanese?

    I noticed in the screenshot you're using CodeRush. It's possible that some sort of incompatibility exists between WebUI Test Studio and CodeRush.
    If possible, would you please install WebUI Test Studio on a different machine in your office (one without CodeRush) - this will help eliminate the possibility that the problem is related to CodeRush.

    Hope to hear from you soon!

    Best wishes,
    Stoich
    the Telerik team
    Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
  3. f.hirashima
    f.hirashima avatar
    4 posts
    Member since:
    Nov 2009

    Posted 28 Feb 2011 Link to this post

    Thank you for an answer.

    I understood a cause.
    It worked when I uninstalled plug in of Tabs Studio.
    www.tabsstudio.com

    The cause not to work was not CodeRush.

    Thank you

    -------
    Windows7 Ultimate Japanese edition
    2010 Visual Studio Japanese editions
    WebUI TestStudio Developer 2010_3_1213 Trial
    -------

  4. Daniel Djambov
    Admin
    Daniel Djambov avatar
    62 posts

    Posted 03 Mar 2011 Link to this post

    Hello f.hirashima,

    I'm glad to hear it worked at your end.

    I tried it myself with this TabsStudio plugin in VS2008 and VS2010, but with not localized OSs and Test Studio works fine with this plugin enabled.

    Please let us know if you need further help in your Test Studio experience and usage.

    Regards,
    Daniel
    the Telerik team
    Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
Back to Top
  Cast Your Vote at DevPro Connections! Cast Your Vote at  Win IT Pro Connections!