Displays "Telerik RadControls for Silverlight" splashscreen

3 posts, 0 answers
  1. Paresh Maniar
    Paresh Maniar avatar
    4 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 23 Jan 2009 Link to this post

    Hi

    Built a xaml page with the drag and drop control on it. Deployed it to a remote server and noticed that the first time a user goes into the page a cyan coloured screen displaying the words "Telerik RadControls for Silverlight" get displayed before fading and displaying the actual page.

    Subsequent visits to the page do not do this.

    Any idea what's causing this? Are we using development dlls? We have subscribed and downloaded the zips but not sure if we're missing something else.

    Hope you can help

    Paresh
  2. Serrin
    Serrin avatar
    286 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 23 Jan 2009 Link to this post

    Hey Paresh,

    Is there any chance you have a SplashScreenSource set in your aspx page for the Silverlight control?  By your description it sounds like a splash screen is loading, but having been using the Telerik Silverlight controls for a little bit now I've never experienced what you are talking about. :(
  3. DevCraft banner
  4. Valentin.Stoychev
    Admin
    Valentin.Stoychev avatar
    2198 posts

    Posted 26 Jan 2009 Link to this post

    Hello Serrin,

    This is the trial message that you are seeing. You need to download the Development version of the controls to skip this screen from appearing.

    Sincerely yours,
    Valentin.Stoychev
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Back to Top