Displaying Treeview in Q3 beta 2

3 posts, 0 answers
  1. Ludovic Gerbault
    Ludovic Gerbault avatar
    226 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 21 Oct 2009 Link to this post

    Hello

    I had a Treeview that was bound to a datasource and I was using HierarchicalDataTemplate and DataTemplate to style it.
    It was working fine, no trouble at all.

    Yesterday, I've updated my project to the last Q3 beta, and now, even if I know from the debugger that the itemsource of the treeview is set properly, the treeview just won't display itself.

    Did something change in this last release concerning datatemplates, that I need to change to get the treeview visible again ?
  2. Valentin.Stoychev
    Admin
    Valentin.Stoychev avatar
    2198 posts

    Posted 21 Oct 2009 Link to this post

    Hello Subileau Pascal,

    Yes - we did some changes to the RadTreeView in order to incorporate the UI virtualization logic. But they should be transparent for you. Can you send as a sample project so we can investigate the issue.

    Thank you very much in advance!

    All the best,
    Valentin.Stoychev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. DevCraft banner
  4. Ludovic Gerbault
    Ludovic Gerbault avatar
    226 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 21 Oct 2009 Link to this post

    OK, I'm opening a ticket with the project source right now
Back to Top