Deployment Error in RadEditorMOSS

3 posts, 0 answers
  1. Thiyagalingam
    Thiyagalingam avatar
    3 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 08 Dec 2008 Link to this post

    Hi,
    I am using the RadEditorMOSS 5.23, when deployed the solution it works.
    But I build the dlls (Telerik.Web.UI.dll and Telerik.Charting.dll) from the source 'RadControls_for_ASP.NET_AJAX_2008_2_1001_Source.zip' using NAnt build script, deployed on top of the exisisting dlls in GAC and changed the publickey token in web.config. When I tried to load the webpart it gives error .....'One of the properties of the Web Part has an incorrect format. Windows SharePoint Services cannot deserialize the Web Part. Check the format of the properties and try again'...Can anyone help me on this..am I missing anything here or what could be the reason for this....

    thanks,
    Prashanth
  2. Lini
    Admin
    Lini avatar
    2144 posts

    Posted 08 Dec 2008 Link to this post

    Hello Prashanth,

    Check the SharePoint logs to see the exact error message (from \Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\12\LOGS\). I think you will need to rebuild the RadEditorSharepoint assembly as well, because it references Telerik.Web.UI. If you do not have the source code for the RadEditorSharePoint assembly, please open a formal support ticket and request it.

    Greetings,
    Lini
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.

  3. Thiyagalingam
    Thiyagalingam avatar
    3 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 11 Dec 2008 Link to this post

    Hi Lini,
    Thanks I got the source and it work fine

    /Prashanth
Back to Top